Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Min första Clinicfotografering.

HästfotograferingPosted by Mira Nyberg Mon, April 14, 2014 22:51:10
God kväll på er, som Helena nämnde tidigare så är det Clinic på Oak Wood Ranch med Moreno på plats den 10-11 Maj. Jag som fotograf tänker genast "Wow, detta tillfälle måste jag bara ta vara på!". Jag har ansökt om ledighet i alla fall den 10 Maj än så länge för att få vara med på plats och fotografera.

Känslan att bara få fota fantastiska Anki gör mig otroligt glad (som ett barn på julafton) då hon är en stor förebild inom ridningen för min del. Jag fick faktiskt chansen att plåta henne tidigare i vintras/tidig vår för reklamen av hennes och "Oak's" samarbete. Jag kommer ihåg första gången jag fotograferade för Helena, nervös och bekymrad samt orolig över att hon inte skulle bli nöjd med bilderna. Till idag då jag är deras "privata fotograf". Åter igen ska det bli så fantastiskt kul att få vara med och delta. Även jag kommer lära mig en del. Jag är WRU's egna fotograf likaså som är på plats under tävlingarna och fotar. Där har det blivit lyckade bilder.

I hopp om att bilderna blir efter Helenas krav, så önskar även jag att jag kommer få känslan av att äntligen bli nöjd med åtminstone en bild. Vi får se hur det går och jag håller alla tummar och tår på att vädret blir fantastiskt med sol och moln (perfekt fotoväder). :)

Här är två exempel på några bilder jag tog sist på WRU's KM. WRU är föreningen Helena ska tävla för.
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post11