Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Dollys första turridning

Hästarna på RanchenPosted by Helena Fri, April 18, 2014 20:43:09

Idag debuterade sötnosen Dolly i turridningen. Hon reds av vår grannflicka Alice som har ridit i många år och det gick över förväntan. Hon skötte sig jättefint i både skritt och trav under en 60 minuters tur.

Alice och hennes kamrat Alva som också red en bit på Dolly var båda jättenöjda och förtjusta.

Hon verkar tycka att det är roligt att få jobba!

Dolly är endast 4 år och har bara varit hos oss i tre veckor. Det ska bli roligt att utbilda och forma henne till en liten westernponny! Självklart har hon westernsadel och westernträns också!
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post16