Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Cash Is Queen

Hästarna på RanchenPosted by Helena Fri, October 31, 2014 19:18:18

Tänkte jag skulle ösa lite kärlek och beröm också över nya hästen Cash Is Queen. Hon är ett femårigt quartersto e. Cash N Smart och u. Skips Solano Penny uppfödd av Johan Fridberger.

Hon har varit hos oss nu i två månader och så starkt visat vilken trevlig, snäll och fin häst hon är. Hon har inte kommit så långt i sin utbildning men hon är ändå rolig att rida och pressar man henne inte för hårt så anstränger hon sig verkligen och visar en otroligt fin arbetsvilja.

Vi tar det lugnt med henne och tänker att vi bygger en häst för framtiden. I skogen är hon suveränt trevlig att rida och det finns bara gott att säga om den här fina hästen!

Ett mycket lyckat köp! Stort tack Lena Bratt i Hjo för att vi fick köpa din jättefina häst!
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post46