Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Länge sedan.

HästfotograferingPosted by Mira Nyberg Mon, February 02, 2015 01:40:33
Ja hörrni, länge sen nu. Dags att börja uppdatera här igen. Vintern är kommen, lite sent dock... Hade hoppats på att denna mängd snö skulle ligga på marken på julafton och sen försvinna efter nyår. Jag har i alla fall haft fullt upp med jobb och hästlivet. Fotograferingen har hamnat lite på sniskan då jag inte haft speciellt mycket hästar att fotografera. Sportlovet är påväg och hoppas att ni kommer ut och kikar och rider här på Oak Wood Ranch. Jag ska bege mig ut oftare och hälsa på. När jag inte har min egen häst att ta hand om så att säga. Nytt år nya mål. Kameran hänger nog med på något hörn likaså. Hoppas ni har en trevlig kväll så hörs vi i morgon!


  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post51