Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Ropingkurs 5-7 Maj

ClinicsPosted by Helena Wed, April 01, 2015 22:43:48

Nu är det dags för vårens höjdpunkt! Ropingclinic för Moréno Söderlund. Vi kör en tredagars clinic 5-7 Maj. Alltid på vardagar bara för att göra det så komplicerat som möjligt att vara med!

Nej men ärligt talat så gör vi så för att inte gå miste om helgen då vi är fullbokade!! Dessutom så har dagis öppet på vardagar och inte på helger!

Det är en lyx man kan unna sig som egenföretagare. Kallas inte onsdag för "lillördag"?

Det finns ännu platser kvar att boka men det börjar bli fullt och vi har endast en häst kvar som man kan hyra om man inte har med sig egen häst!

Vi hoppas på sol och värme! Det kommer garanterat bli väldigt lärorikt och roligt!

Tyvärr har jag ont i höger arm fortfarande efter en operation jag gjorde i februari så jag får se hur det blir med kastandet för min del. Får lägga mer krut på andra övningar! Det ska också bli roligt att köra vidare med Rocket!
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post56