Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Nya utomhus saloonen

RanchenPosted by Helena Wed, April 22, 2015 22:09:13

I morse fick vi fin hjälp av grannen Nicklas med att köra ner en ordentlig mängd sand till gården. Vi har rensat i utrymmet mellan vedförådet och sadelkammaren där vi även har ett tak uppsatt så nu har vi gjort iordning som en liten utomhus "saloon" där vi kan sitta och fika, grilla, äta m.m. även om det regnar!

Jag slet som en galning tills jag var tvungen att inse att jag inte orkade mer... jag bad Johan hjälpa mig.

En del arbete kvarstår men jag blev ändå nöjd över vad man kan åstadkomma på några timmar om man inte är rädd för att hugga i..... Johan kämpade på bra med krattan måste jag säga!

Sand är tungt! Bära och stapla ved likaså....
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post63