Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Flyttlasset gick i fredags..

Drömmen om ItalienPosted by Helena Tue, March 21, 2017 09:03:36
I fredags den 17 mars var det så dags för upphämtning av vårt flyttlass. Bohaget dock ej hästarna eller oss! Vi åker senare.
Allt gick jättebra. Två trevliga killar som hjälpte till och packade in alla saker efter bästa förmåga.

Det var slitigt men när lastbilarna väl lämnade gården för att påbörja sin färd ner mot Italien så kändes det jättebra. Det var som att ett lugn i kroppen infann sig för första gången på flera veckor.

På kvällen sedan insåg vi både jag och Johan hur otroligt trötta och slutkörda vi är just nu. Det handlar bara om några dagar nu tills vi flyger ner till Italien så det gäller att samla ny energi och ladda om batterierna helt klart!

Hej då alla möbler och prylar! See ya in Italy!!


  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post72