Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Flytten från Vallentuna till Italien

Drömmen om ItalienPosted by Helena Mon, May 22, 2017 11:25:52
Vi har nu varit i Italien sedan den 5 april! Vi fick Internet häromdagen. Jag kommer nu att uppdatera bloggen med allt spännande som hänt oss sedan vi lämnade Sverige tillsammans med våra 10 hästar, 3 katter, hund och två små barn.

Vi hade anlitat Marcel Jordan från Nederländerna som transportföretag. Chauffören Ronnie kom till oss redan på lördagen och första etappen av den 3 dagar långa resan ner till Malmö skulle påbörjas i gryningen Måndag morgon den 3 april.

Det var mycket att stå i sista dagarna och vi slet som galningar för att hinna med både kunder och det sista av packningen.

Gissa om hästarna blev förvånade när vi kl. 3.30 i gryningen så slutligen väcker dem och börjar lasta på dem en i taget. Det var väldig emotionellt och vi både grät och skrattade. När bussen med alla hästarna tillslut rullade iväg och ut på stora vägen så rann tårarna och vi insåg att nu lämnar vi Oak Wood Ranch Sverige som varit vårt hem i snart 8 år och vi lämnar allt det som vi arbetat så hårt för att bygga upp och driva. Nu lämnar vi allt detta och kastar oss in i ett helt nytt äventyr!

Vår nya hemsida www.oakwoodranch.it
  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post73