Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Carina tränar Dolly

Romeo & DantePosted by Helena Mon, April 14, 2014 21:28:41

Mina underbara små änglar Romeo och Dante har fått sin första egna ponny, en korsning fullblod/halvblod/arab/knabstrup och shettis!

Dolly som hon kallas är 4 år och ca: 125 cm i mkh. Hon är riden av barn men inte utbildad alls.

Nu är det upp till mig och min kära vän Carina att rida igång henne då vi är de enda som ligger under eller på prick 50 kg!

I söndags så red Carina henne för första gången en stund på ridbanan och det gick jättebra. Lilla Dante var med och såg till att allt gick korrekt till.... han är mycket mån om sin ponny!!

Nu gäller det att tänka på vikten! Jag sitter just nu med en delikatess bricka bestående av italienska oliver, prosciutto, ostar och kex..... hmmm stackars Dolly!

Får be Anki köra extra hårt med mig på lektionen imorgon....
  • Comments(1)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post8