Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Roping Clinic med Moreno Söderlund

ClinicsPosted by Helena Mon, April 14, 2014 21:51:02

Den 10-11 maj gästas vi av Moreno Söderlund för en clinic där vi kommer att lära oss grunderna i Roping! Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar för den som är intresserad av att vara med. Man kan delta med egen häst, utan häst eller med en av våra hästar!

Moreno har under våren uppmärksammats för sin insats som tränare i SVT:s Ponnyakuten.

Man behöver inte ha några förkunskaper i lassokastning utan det är en nybörjarkurs! Lördagkvällen blir det även en grillfest såklart i cowboytema!

Moreno kommer även ha med en cuttingmaskin för den som är intresserad av detta!

Mer info finns på hemsidan www.oakwoodranch.se

Ta chansen att lära er att kasta lasso!  • Comments(0)//lifeontheranch.oakwoodranch.se/#post9