Life On The Ranch

Life On The Ranch

Life On The Ranch

Den här bloggen ersätter min tidigare blogg "Från Stureplan till Höskullen" som jag skrivit på Hästliv.nu i tre års tid.

Jag kände helt enkelt att det var dags för något nytt. Det är fortfarande min önskan att kunna dela med mig av mitt fantastiskt spännande liv som jag lever här ute på Oak Wood Ranch i Vallentuna tillsammans med mina 12 hästar! Varje dag är unik och ingenting går i mönster. Hästarna är mina bästa vänner och att få dela varje dag ihop med dem från tidig morgon till sen kväll är ett privilegium i sig. Sedan att få bo såhär på landet och vara sin egen och känna all den här friheten är också en underbar känsla.
Det är i år femårsjubileum för oss här ute på ranchen och bloggen är även tänkt som en hyllning till detta eller som ett enda långt härligt firande! Jag vill inspirera andra till att våga leva ut sin dröm och till att inte vara så rädda för att satsa på hästar och ridning. Livet är kort och kan man jobba där man har sin passion så tror jag att det banar väg för stor lycka och möjlig framgång. Jag har fortfarande mål och drömmar för den här verksamheten och det kommer jag också dela med mig av i bloggen. Jag är westernryttare och här på ranchen ägnar vi oss åt westernridning och westernhästar (quarters). Jag kommer att skriva mycket om träning och aktiviteter vi har här och om våra turridningar, läger och kurser. Jag kommer berätta om hur livet med hästar från morgon till kväll är och om hur man även hinner med två små barn i den karusellen!
Jag hoppas på lite bra gästanvändare också och såklart en massa kommentarer och åsikter från er läsare!

Ridresa till Italien

Drömmen om ItalienPosted by Helena Wed, March 15, 2017 22:43:10
Oak Wood Ranch erbjuder ridresor till Italien!

Nu är vår flytt verkligen igång. Idag är det den 15 mars och vi har precis ägnat hela dagen åt ett större företagsevent som blev mycket lyckat. Glada, positiva, trevliga och entusiastiska människor som spenderade en hel dag på Oak Wood Ranch med att rida western, kasta lasso och äta grillade hamburgare!

Det handlar om att utforska sin inre Cowboy, kitta sig med boots, hatt, chaps och en indianhäst! Vem älskar inte Vilda Western och Cowboys?

Efter att det glada gänget lämnade ranchen nöjda och belåtna återstod för oss att fortsätta packa och förbereda vår flytt. Om 2 dgr kommer flyttfirman som vi anlitat och hämtar vårt flyttlass om 30 m2.

Är vi förberedda och klara?

Nej!!! vi har fortfarande 4 hektar med stolp och tråd att plocka ner och trava på pall, skruva ner alla saker i sadelkammaren, packa barnens leksaker och plasta in poolen i bubbelplast.

Men!!! vi har idag fått fina bilder på grävarbetet som ska resultera i vår nya ridbana.Och såhär fin är utsikten från ridbanan! Fotot är taget av Johan när vi var där i November 2016. Så grönt, kulligt, vackert och alldeles underbart!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.